SİVAS / İMRANLI - İMRANLI İMAM HATİP ORTAOKULU

Haz

Velilerimize yönelik Devamsızlığın Okul Terki, Sınıf Tekrarı ve Okula Aidiyet Duygusu Üzerindeki Etkisi Seminerimizi yaptık. Seminer sonunda velilerimize katılım setifikalarını dağıtttık.

Haz

Velilerimize yönelik  Çocuklarda Ahlaki Gelişim Seminerimizi yaptık. seminer sonrasında velilerimize katılım sertifikası verdik.

May

İmranlı İmam Hatip Ortaokulu 2018-2019 KTS Vizyon Belgesi Yılsonu Raporumuz. KTS Vizyon Belgesi kapsamında verilen etkinliklerin tamamı okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

May

Okulumuz öğretmen ve idarecileri ile beraber 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü belgeselini izledik ardından Matematik öğretmenimizin hazırlamış olduğu Öğretmenliğin Kutsallığı sunumunu dinledik ave öğretmenlerimizle beraber şöyleşi gerçekleştirdik.

May

Okul içinde öğrencilerimiz motivasyonlarını artırmak ve için düzenlediğimiz Bilgi yarışmasında 1. olan öğrencilerimize Başarı belgesi verdik. Öğrencilerimizin derslerde gösterdiği başarıyı yarışma ortamında da aynı şekilde sergilemeleri öğrencilerimize adamik anlamda hem de özgüven anlamında katkı sağlamıştır.

Haz

Tv, Cep Telefonu ,İnternet Siber Zorbalık ve sosyal Medya seminerimiz. velilerimize sürekli gelişen teknolojinin kullanımı , faydaları, zararları ve öğrencilerimize olan etkileri hakkında faydalı bie seminer yaptık.Seminer sonunda velilerimize katılım sertifikası verdik.

Haz

Velilerimize yönelik gerçekleştirmiş olduğumuz Aile içi İletişim Seminerimizi yaptık.Seminer sonunda velilerimize katılım sertifikası verdik.

May

Ramazan ayının gelmesiyle imkanı nolan aileler firte ibadetini yerine getirir. Öğrencilerimizn fitreyi daha iyi anlamaları,yardımlaşma, birlik beraberlik duygularının artmasını temenni ederek bir ramazan kumbarası oluşturduk. Öğrencilerimiz kendi harçlıklarındanayıraraktopladıkları kumbarayla ramazan'ın yardımlaşma yönünü hatırlamış oldular.

May

Okulumuzda öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle beraber iftar programı yaptık. Yeni açılan okulumuzda bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz iftar programında bir aile olarak bir araya geldik. Öğretmenlerimiz ve aileleri, Okul aile birliği başkanımız, okul çalışanlarımız ve öğrencilerimizle iftarımızı yaptık.

May

Öğrencilerimize Seminer verdik. İlçe Müftülügümüzle kordineli yaptığımız çalışmalarımıza bir yernisini daha ekledik. İlçe müftülüğümüzün görevlendirdiği vaize hanım öğrencilerimize imam hatip şuuru temalı konferans düzenledi. Öğrencilerimiz imam hatip bilinci hakkında farkındalığını artırması açısından faydalı bir konferans oldu. emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Nis

İmam Hatip mezunu öğrencilerle Söyleşimiz.  Şu an ilçemizde görev yapmakta olan din kültürü öğretmenimiz Ahmet Bey öğrencilermize imam hatip mezunlarının iş imkanlarını , yüksek öğretim bilgilerini ve tecrübelerini öğrencilerle paylaşarak faydalı bir söyleşi gerçekleştirdi. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Nis

Zaman Yönetimi Konferans ve Söyleşimiz. Okulumuz öğretmenlerinden eğitim bilimleri alanında yüksek lisans yapan Matematik öğretmenimiz öğretmenlerimize zaman yönetimi konusunda konferans verdi. Sonrasında ise soru cevap kısmı ve söyleşimizle programımız faydalı bir şekilde gerçekleşti. Merve hocamıza teşekkür ediyoruz.

Nis

Öğrencilerimize Okul ve Meslek Tanıtımı Semineri Yaptık.Öğrencilerimizn ileriye dönük hedeflerini şimdiden belirlemeleleri ve bu konuda bilgi ve becerilerini şimdiden geliştirmeleri hakkında seminerimizi yaptık. Öğrencilerimizin meslek farkındalığı artmış oldu.

Nis

Okul bahçemize öğrencilerimizle beraber ağaç diktik.Öğrencilerimizden okulumuza hatıra olarak kalacak ağaçlarımız ile öğrencilerimiz aynı zamanda çevre bilinci de kazanmış oldular.

Nis

Okulumuzda 5. sınıflar arası düzenlemiş olduğumuz masa tenisi turnuvasında katılımlarından dolayı öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.