SİVAS / İMRANLI - İMRANLI İMAM HATİP ORTAOKULU

Ara

OKULUMUZDA ARALIK AYI İÇİN BELİRLEDİĞİMİZ SİYER DERSİ SORU CEVAP YARIŞMA ETKİNLİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.ÖĞRENCİLERİMİZ YARIŞMA ÖNCESİNDE PEYGAMBER EFENDİMİZİN HAYATI İLE İLGİLİ 1 HAFTA ÇALIŞMA YAPTILAR. DİN KÜLTÜRÜ ÖĞRETMENİMİZİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU SORULARDAN SEÇEREK SORULARI CEVAPLADILAR. BU ETKİNLİKTE ÖĞRENMEYİ OYUNLA BİRLEŞTİREREK ÖĞRENMENİN KALICILIĞINI ARTTIRMAYI AMAÇLADIK. BÖYLECE ÖĞRENCİLERİMİZİN PEYGAMBER EFENDİMİZİN HAYATINI DAHA İYİ ANLAMALARINI VE İÇSELLEŞTİRMELERİNİ SAĞLADIK.

Kas

10 Kasım  Atatürk´ü Anma Programımız ve  24 Kasım Öğretmenler Günü Programımız ve Etkinliklerimizde görev alan öğrencilerimize ve Öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz

Kas

Okulumuzda kız öğrencilerimize yönelik Vaize hocalarımız seminer verdi.Vaize hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

Kas

OKULUMUZDA MEVLİD KANDİLİ MÜNASEBETİ İLE PROGRAM DÜZENLENDİK ÖĞRENCİLERİMİZE VE EMEĞİ GEÇEN ŞEYDA HOCAMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Kas

HÜSEYİN YILDIZ hocamızın Öğretmenler Gününü kutluyor ve misafirperveliği için çok teşekkür ediyoruz

Kas

Okulumuzda Öğrencilerin fiziki ve ruhsal gelişimlerini takip Konulu Konferansımızı gerçekleştirdik. Bu kapsamda okulumuzun yeni açılması ve öğrenci sayımızı dikkate alarak gerekli değerlendirmeleri öğretmen arkadaşlarla değerlendirdik. 14 öğrencimizi tek tek ele alarak hepsine ayrı bir çalışma başlattık.

Ekm

Velilerin beklentilerini öğrenmek, yenilenen eğitim sistemlerini anlatmak  veBursluluk sınavına yönelik veli toplantısı düzenlendi.

Ekm

“Okuyan 7’ler “ Kitap okuma etkinliği projesi kapsamında öğrencilermiz için seçtiğimiz kitaplarla okuma etkinliğimize başladık.

Ekm

Açılan kurslarda verimliliğini arttırmak ve velinin beklentisini karşılamak için velilerle bilgilendirme toplantısı yapıldı

Sınıf Süsleme Etkinliğimiz

Ekm

Öğrencilerin teorikte öğrendiklerini gerçek hayatta uygulamaya geçirebilmeleri sağlamak ve mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla K. Kerim güzel okuma, hitabet, imamlık, müezzinlik ve vaaz uygumalası etkinliğimiz. Desteklerinden dolayı İlçe Müftülüğümüze ve Değerli İmamlarımıza teşekkür ediyoruz.

KURAN-I KERİM ETKİNLİĞİMİZ